Spierballen battle Jeroen Zoet en Bram

21 november 2018 13:23

 In januari 2015 is het partnership tussen Spieren voor Spieren en PSV van start gegaan. De komende jaren zet PSV haar bekendheid in om meer aandacht te vragen voor spierziekten bij kinderen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om een glimlach te toveren op het gezicht van de kinderen en hun gezin. Zo heeft Spieren voor Spieren een gehele skybox ter beschikking gekregen van PSV, waar elke wedstrijd kinderen en hun ouders voor worden uitgenodigd.

Het startsein voor de samenwerking is gegeven door Bram de Caluwé, kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren en Jeroen Zoet, keeper van PSV. Zij hebben een Spierballen Battle gehouden om de impact van een spierziekte op sportief gebied duidelijk te maken.

Peter Fossen, Manager Operations van PSV: “Wij zijn heel trots een mooi initiatief als Spieren voor Spieren aan ons te mogen binden. De eerste coproductie in de vorm van een Spierballen Battle is al een feit, maar in de toekomst staat nog veel meer te gebeuren. Zo zijn de kinderen van Spieren voor Spieren voortaan elke thuiswedstrijd welkom in de Spierballenbox. PSV en haar supporters zullen zich de komende jaren vol in gaan zetten voor dit mooie doel, want elk kind verdient spierballen.”