15.278 Totaal opgehaald
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Dit project is gesloten

PSV fietst voor Spieren voor Spieren

PSV-supporters en medewerkers hebben in de nacht van zaterdag op zondag deelgenomen aan de Wintertijd Challenge. De groep fietste na afloop van Vitesse - PSV terug naar Eindhoven en zamelde daarmee ruim € 15.000,- in voor Spieren voor Spieren.

Startschot in Eindhoven 
Na de gewonnen wedstrijd in Arnhem begon voor zestig PSV-supporters de honderd kilometer lange fietstocht terug naar het Philips Stadion. Onder andere Marcel Brands, Twan Scheepers en vijf PSV-speelsters stapten op de fiets. Algemeen directeur van PSV Toon Gerbrands en Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse gaven samen met kindambassadeurs Jacky en Cody van Spieren voor Spieren het startschot voor de Wintertijd Challenge.

€ 15.278,- voor Spieren voor Spieren

Na een tussenstop bij Maison van den Boer in Veghel, arriveerden de fietsers omstreeks 3.00 uur in het Philips Stadion. Deelnemers ontvingen uit handen van Cody en Pieter van den Hoogenband, ambassadeur van Spieren voor Spieren, een medaille, waarna gezamelijk het bedrag bekend werd gemaakt. De groep PSV-supporters zamelde maar liefst € 15.278,- in. De landelijke actie haalde € 164.527,- op.

Tijd winnen voor zieke spieren

Het unieke van de Wintertijd Challenge is dat het sportevenement plaatsvindt in de nacht dat de wintertijd ingaat. Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kunt winnen. Tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen te realiseren. In de nacht van 29 op 30 oktober is op verschillende locaties in Nederland gesport voor Spieren voor Spieren.


Laatste donaties

Anoniem

21-11-2018 | 12:48